Ett golfset för barn är bra att satsa på om det är så att du har ett eller flera barn som vill börja spela golf. Ett golfset barn är anpassat för juniorer, med klubbor i rätt storlek. Barn är ju kortare än vuxna, så vanliga set kan vara lite för svåra att använda. Det är då bra att satsa på ett set som är just anpassade för dem. Som junior och golfspelare är det lite andra regler när det kommer till att ta ett grönt kort. De ska ha ett de med, men det görs via en kurs, ”min första golf” som är rekommendationer från Svenska Golfförbundet. Denna kurs är för barn mellan 10-14 år. Därefter får de gå samma utbildning som vuxna gör.

Satsa på ett golfset för juniorer

Ett golfset för barn eller ett golfset för juniorer finns att köpa på drivers.se. De har flera olika set med olika typer av klubbor att välja mellan. De kommer i en golfbag. Är det så att du har ett eller flera barn som fått upp intresset för att börja spela golf, så kan det vara en bra idé att låta dem få en egen golfbag med klubbor samt att de går den första kursen vi nämnde.

Utöver golfset barn så har drivers.se även en mängd andra produkter inom golf. Det gör att även du kan hitta det du behöver för ditt eget golfspelande. Det finns en mängd klubbor, golfkläder och mycket mer. Besök deras sida för att se hela deras utbud av golfprylar.