Funderar du på att lägga in ekparkett i ett eller flera rum hemma? När det gäller så välj rätt ekparkettgolv. Hos Kvadratmeter Golvbutik kan du hitta olika typer av trägolv och parkett samt även andra typer av golv. Inom ek har de ett par olika varianter du kan välja mellan. Bland annat:

  • Ek Brighton
  • Ek Burgundy
  • Ek Cirkus
  • Ek Coast
  • Ek Dew

Dessutom utöver de redan nämna, ett par till. Sedan har de som sagt även andra träslag än bara ek.

Vill du satsa på parkett med ek?

Är det just ekparkett du vill ha, eller passar det bättre med ett annat träslag. Utöver ek så har du bland annat ask. Det finns även massiva trägolv om du hellre vill ha det än parkett. Just parkett och trägolv måste tas om hand på rätt sätt med. Så tänk noga på i vilket rum du ska ha det.

Andra typer av golv

Kvadratmeter Golvbutik har inte bara parkett och trägolv, utan erbjuder ett brett sortiment av golv överlag. Bland annat kan du hitta heltäckningsmattor, linoleumgolv, gummigolv, vinylgolv och korkgolv. Olika sorters golv passar olika bra i olika rum. Det gäller att fundera på vad för rum det är du ska ha nytt golv till innan du väljer golvtyp. I rum som kök, hall, tvättstuga är det bra att ha ett tåligt golv till exempel. I rum som du inte använder så mycket, där är det bra att ha parkett eller trägolv. Det kan vara smart att läsa Kvadratmeter Golvbutiks golvguide de har på sin sida före du väljer ditt golv.